Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met spek en romige sperciebonen
PT60M
Varkenshaas met spek en romige sperciebonen
Een heerlijk varkenshaas met spek en romige sperciebonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
CJ Gabriels
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
buurvrouw
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met spek en romige sperciebonen te bereiden
Spercieboontjes ca 7 min koken met zout en laten uitlekken.
Varkenshaas in blokjes van ca 3 cm. snijden, bestrooien met peper en salie, en met ontbijtspek omwikkelen.
Boter in pan verhitten en de varkenshaas/spek blokjes rondom bruin bakken.
Room culinair toevoegen en afgedekt nog ca 2 min. zachtjes opwarmen.
De spercieboontjes toevoegen en alles een keer goed omscheppen. Event. room met zout en peper toevoegen.
Varkenshaas in blokjes van ca 3 cm. snijden, bestrooien met peper en salie, en met ontbijtspek omwikkelen.
Boter in pan verhitten en de varkenshaas/spek blokjes rondom bruin bakken.
Room culinair toevoegen en afgedekt nog ca 2 min. zachtjes opwarmen.
De spercieboontjes toevoegen en alles een keer goed omscheppen. Event. room met zout en peper toevoegen.
Mijn kookverhaal (CJ Gabriels)
Serveren met aardappelschijfjes en/of stokbrood
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els zegt:
Groetjes Els:)
Coen zegt: