KookJij

Varkenshaas met spek en romige sperciebonen

Een heerlijk varkenshaas met spek en romige sperciebonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: buurvrouw
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaas met spek en romige sperciebonen te bereiden

Spercieboontjes ca 7 min koken met zout en laten uitlekken.
Varkenshaas in blokjes van ca 3 cm. snijden, bestrooien met peper en salie, en met ontbijtspek omwikkelen.
Boter in pan verhitten en de varkenshaas/spek blokjes rondom bruin bakken.
Room culinair toevoegen en afgedekt nog ca 2 min. zachtjes opwarmen.
De spercieboontjes toevoegen en alles een keer goed omscheppen. Event. room met zout en peper toevoegen.

Mijn kookverhaal (CJ Gabriels)

Serveren met aardappelschijfjes en/of stokbrood

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Coen

Coen zegt:
Sorry , zie mijn recept met Kalkoen filet, daar gebruik ik dragon en niet salie. Ik pas het aan.
Els

Els zegt:
Hoi, lijkt me lekker en ga dit zeker een keer maken, zet het favoriet. Maar doe je er nu dragon of salie bij? Ik denk dat het wel alletwee smaakt maar beide wordt teveel denk ik.
Groetjes Els:)