Recept
« Terug naar recepten
varkenshaas met tomatensalsa
PT20M
varkenshaas met tomatensalsa
Een heerlijk varkenshaas met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe varkenshaas met tomatensalsa te bereiden
Meng de verse en gedroogde tomaat met de kappertjes, ansjovis, koriander en lente ui. Breng de salsa op smaak met peper en zout. Snijd het vlees in 20 dunne plakken en bestrooi ze met peper en zout. Bak ze om en om in een hete pan met boter. Verwarm de oven voor op 250 graden. Verwarm de salsa voorzichtig. Leg op een bakplaat een bakmatje en leg er 20 stukjes stokbrood op. Hierop 20 plakjes vlees beleg ze dik met de salsa en dek ze af met de kaas( de grote van de vleesplakjes) en zet ze 2 min in de oven tot dat de kaas gegratineert is. Direct serveren.