Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas met tortellini
PT15M
Varkenshaas met tortellini
Een heerlijk varkenshaas met tortellini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas met tortellini te bereiden
Snijd de varkenshaas in dikke plakken en bestrooi met peper en zout. Verwarm de olie in een koekenpan en doe de margarine erbij. Bak de varkenshaas op hoog vuur goudbruin. Kook de tortellini in een ruime hoeveelheid water met zout beetgaar. Bak de groenten knapperig in een aparte pan en roer de gekookte tortellini erdoor. Neem de varkenshaasbiefstukjes uit de pan en verwarm hierin Boursin Cuisine voor de saus(vet eerst afgieten). Schep de tortellini op de borden, schep daarover de saus en leg daarop de varkenshaasstukjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
robmar zegt:
Uit welke groenten bestaat de italiaanse groentenmix? Zelf gesneden groenten hebben immers een betere smaak.
januutkuuk zegt: