Klik op foto om te vergroten.
Het aardappelgerecht te vinden op mijn receptenpagina.
http://www.kookjij.nl/recept-aaardappelpuree-met-rode-biet-en-zijn-garnituren.
Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje in een jasje met witloof en appel
PT20M
Varkenshaasje in een jasje met witloof en appel
Een heerlijk varkenshaasje in een jasje met witloof en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Dagschotel
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje in een jasje met witloof en appel te bereiden
Varkenshaasje in 4 gelijke stukken verdelen, kruiden en even rondom bruin bakken in boter.
Witloof fijn snijden.
Appels in blokjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Groenten mengen, kruiden.
Neem 4 vellen alluminium verdeel de groenten erin bestrooi met candijsuiker vervolgens het vlees erop leggen.
Een beetje olijfolie en appelazijn erover.
Plooi dicht en zet in een voorverwarmde oven op 160 gr en bak +/- 10 min.
Het vlees mag rosé zijn.
Serveer zeer warm.
Witloof fijn snijden.
Appels in blokjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Groenten mengen, kruiden.
Neem 4 vellen alluminium verdeel de groenten erin bestrooi met candijsuiker vervolgens het vlees erop leggen.
Een beetje olijfolie en appelazijn erover.
Plooi dicht en zet in een voorverwarmde oven op 160 gr en bak +/- 10 min.
Het vlees mag rosé zijn.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
tommeke zegt:
Groetjes van ons drietjes, zelfs onze derde heeft met smaak van het vlees gegeten.
derbyke zegt:
tommeke zegt:
derbyke zegt:
tommeke zegt:
Groetjes Jeannine
Els Meeuwsen zegt: