Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met bacon en perziken
PT40M
Varkenshaasje met bacon en perziken
Een heerlijk varkenshaasje met bacon en perziken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met bacon en perziken te bereiden
Plet onder plastic folie de in de lengte halfopengesneden varkenshaasjes.
Bestrijk de haasjes met verse roomkaas en leg hierp plakjes bacon.
Rol goed strak op en bind met
rolladetouw goed op.
Kruid ze licht met peper en zout.
Verhit in de braadpan boter en bak hierin de haasjes gedurende 3 min. rondom mooi bruin.
Met deksel schuin op de pan gedurende 15 min. zachtjes gaar braden.
Houd warm.
Snijd e ontvelde en van pit ontdane perzik in schijfjes en verwarm deze in een beetje boter.
Uitserveren:
Snijd varkenshaas in plakjes en verdeel deze samen om en om met de perzikschijfjes op de voorverwarmde borden.
Bestrijk de haasjes met verse roomkaas en leg hierp plakjes bacon.
Rol goed strak op en bind met
rolladetouw goed op.
Kruid ze licht met peper en zout.
Verhit in de braadpan boter en bak hierin de haasjes gedurende 3 min. rondom mooi bruin.
Met deksel schuin op de pan gedurende 15 min. zachtjes gaar braden.
Houd warm.
Snijd e ontvelde en van pit ontdane perzik in schijfjes en verwarm deze in een beetje boter.
Uitserveren:
Snijd varkenshaas in plakjes en verdeel deze samen om en om met de perzikschijfjes op de voorverwarmde borden.