KookJij

Varkenshaasje met pistaches

Een heerlijk varkenshaasje met pistaches recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasje met pistaches te bereiden

Week het touw in water (tegen het verbranden).
Spoel de pitaches met kokendheet water en pel ze. Plet ze grof en vermeng ze met de boter. Snij de ham in reepjes van 2 cm. Pel en hak de knoflook.
Snij het vlees overlangs een paar centimeter diep in. Kruid het met peper en zout en schep er de pistacheboter in. Leg er reepjes ham over. Bind het stevig op met het keukentouw.
Braad het vlees rondom aan in olijfolie, met de knoflook en de salie. Kruid het met peper en zout. Schenk er de melk bij. Laat het 15 tot 20 min. zachtjes garen. Bedruip het tussendoor met het braadvocht.
Laat het braadvocht indikken. Haal het keukentouw weg en snij het vlees in plakken.

Mijn kookverhaal (Inge Deyck)

Lekker met gestoofd witloof en kroketjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst