Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met witloof
PT45M
Varkenshaasje met witloof
Een echte winterschotel.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met witloof te bereiden
- Verhit de boter en bak het varkenshaasje mooi bruin, kruid met peper en zout.
- Voeg gesnipperde sjalot, tijm en laurier toe.
- Schik de halve witloofstronkjes rond het vlees, kruid met peper en zout.
- Laat het vlees onder deksel 30 minuten garen.
- Keer de groenten en het vlees na 15 minuten om.
- Dien op met gestoomde aardappelen.
Jeannine Van Immerseel zegt: