KookJij

Varkenshaasje met witloof

Een echte winterschotel.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasje met witloof te bereiden

  1. Verhit de boter en bak het  varkenshaasje mooi bruin, kruid met peper en zout.
  2. Voeg gesnipperde sjalot, tijm en laurier toe.
  3. Schik de halve witloofstronkjes rond het vlees, kruid met peper en zout.
  4. Laat het vlees onder deksel 30 minuten garen.
  5. Keer de groenten en het vlees na 15 minuten om.
  6. Dien op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
ik stoom mijn aardappelen ofwel in de stoomkoker, ofwel koken in de microgolf zonder water . Je kan het natuurlijk ook eten met gekookte aardappelen.
J.E Van der voodt-verwoord

J.E Van der voodt-verwoord zegt:
hoe stoom je de aardappels wil het receptje maken ziet er lekker uit