KookJij

Varkenshaasspiezen

Een heerlijk varkenshaasspiezen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasspiezen te bereiden

Roer in een kom de olie, limoensap, sjalotjes, gember, rode peper, serehpoeder en chilipoeder tot een marinade.
Schep de varkenshaas door de marinade en laat deze ca. 2 uur marineren.
Laat de satéprikkers ½ uur in water weken.
Verwarm de oven voor op de hoogste grillstand (of verwarm de barbecue of pak een grillpan)
Neem de satéprikkers uit het water en rijg het vlees aan de satéprikkers.
Grill de varkenshaasspiesen in ca. 6-8 minuten rondom goudbruin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst