Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasspiezen
PT20M
Varkenshaasspiezen
Een heerlijk varkenshaasspiezen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasspiezen te bereiden
Roer in een kom de olie, limoensap, sjalotjes, gember, rode peper, serehpoeder en chilipoeder tot een marinade.
Schep de varkenshaas door de marinade en laat deze ca. 2 uur marineren.
Laat de satéprikkers ½ uur in water weken.
Verwarm de oven voor op de hoogste grillstand (of verwarm de barbecue of pak een grillpan)
Neem de satéprikkers uit het water en rijg het vlees aan de satéprikkers.
Grill de varkenshaasspiesen in ca. 6-8 minuten rondom goudbruin.
Schep de varkenshaas door de marinade en laat deze ca. 2 uur marineren.
Laat de satéprikkers ½ uur in water weken.
Verwarm de oven voor op de hoogste grillstand (of verwarm de barbecue of pak een grillpan)
Neem de satéprikkers uit het water en rijg het vlees aan de satéprikkers.
Grill de varkenshaasspiesen in ca. 6-8 minuten rondom goudbruin.