Recept
« Terug naar recepten
Varkenslapjes met balsamico
PT15M
Varkenslapjes met balsamico
Een heerlijk varkenslapjes met balsamico recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenslapjes met balsamico te bereiden
1. Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Leg het vlees in een grote schaal. Leg er de ui, de knoflook, de jeneverbessen en de laurier bij. Kruid met peper uit de molen. Schenk er de wijn en de balsamico bij. Zet een uur afgedekt en koel weg.
2. Dep de gemarineerde vleeslapjes goed droog. Rooster ze 3 tot 4 minuten aan elke kant, in een grillpan of op de tafelgrill. Lepel er de marinade weer bij en serveer met een gemengde groene salade en gebakken aardappelen.
2. Dep de gemarineerde vleeslapjes goed droog. Rooster ze 3 tot 4 minuten aan elke kant, in een grillpan of op de tafelgrill. Lepel er de marinade weer bij en serveer met een gemengde groene salade en gebakken aardappelen.