Recept
« Terug naar recepten
Varkenslapjes met bloemkoolpuree en erwtjes
PT25M
Varkenslapjes met bloemkoolpuree en erwtjes
Een heerlijk varkenslapjes met bloemkoolpuree en erwtjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenslapjes met bloemkoolpuree en erwtjes te bereiden
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water. Doe hetzelfde met de in roosjes gesneden bloemkool.
Stoof het sjalotje aan in een klontje boter. Voeg er de erwtjes aan toe en laat ze gaar worden op een laag vuur. Kruid af met peper en zout.
Giet de aardappelen en de bloemkool af en stamp ze door elkaar.
Kruid de varkenslapjes met peper en zout en bak ze in de resterende boter. Blus de bakresten met een scheutje water.
Serveer het vlees met de bloemkoolpuree en de erwtjes op de voorverwarmde borden. Serveer de braadjus er in een apart sauskommetje bij.
Stoof het sjalotje aan in een klontje boter. Voeg er de erwtjes aan toe en laat ze gaar worden op een laag vuur. Kruid af met peper en zout.
Giet de aardappelen en de bloemkool af en stamp ze door elkaar.
Kruid de varkenslapjes met peper en zout en bak ze in de resterende boter. Blus de bakresten met een scheutje water.
Serveer het vlees met de bloemkoolpuree en de erwtjes op de voorverwarmde borden. Serveer de braadjus er in een apart sauskommetje bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tommeke zegt:
Hilde Dumont zegt: