Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: dagschotel in France natuuraardappelen met kippenblokjes en erwtjes met wortelen
PT25M
Vakantie: dagschotel in France natuuraardappelen met kippenblokjes en erwtjes met wortelen
Heerlijke doodgewone kost op verlof.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: dagschotel in France natuuraardappelen met kippenblokjes en erwtjes met wortelen te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Ajuin in sliertjes snijden de helft opstoven in een beetje boter voeg de erwten en wortelen toe, kruid naar smaak. Kippenblokjes even aanbakken in boter voeg de andere helft van de ajun toe deze evenzeer kruiden met goed wat currypoeder. Voeg de scheut appelsiensap toe en bind de saus een beetje met gebonden boter en bloem. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.