KookJij

Vakantie: dagschotel in France natuuraardappelen met kippenblokjes en erwtjes met wortelen

Heerlijke doodgewone kost op verlof.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: dagschotel in France natuuraardappelen met kippenblokjes en erwtjes met wortelen te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Ajuin in sliertjes snijden de helft opstoven in een beetje boter voeg de erwten en wortelen toe, kruid naar smaak. Kippenblokjes even aanbakken in boter voeg de andere helft van de ajun toe deze evenzeer kruiden met goed wat currypoeder. Voeg de scheut appelsiensap toe en bind de saus een beetje met gebonden boter en bloem. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst