Recept
« Terug naar recepten
Varkenslapjes met ricotta
PT60M
Varkenslapjes met ricotta
Een heerlijk varkenslapjes met ricotta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenslapjes met ricotta te bereiden
Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum, peper en zout. Beleg de lapjes met een plakje rauwe ham en bestrijk je met 1/4 van het ricottamengsel. Rol voorzichtig op en zet vast met een coktailprikker. Breng op smaak met peper en zout.
Bestrijk met wat gesmolten boter. Zet 20 min in een voorverwarmde oven 180°
Bestrijk met wat gesmolten boter. Zet 20 min in een voorverwarmde oven 180°
Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)
opdienen met linguine en een verse tomatensaus