Recept
« Terug naar recepten
Varkensspies met peterseliesaus
PT30M
Varkensspies met peterseliesaus
Een heerlijk varkensspies met peterseliesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensspies met peterseliesaus te bereiden
Schep olijfolie, sap en rasp van de citroen, zout, peper, gemberpoeder en cayennepeper of paprikapoeder door het vlees.
Rijg de blokjes vlees aan de spiesjes.
Verwarm een grill of grillpan voor en verwarm tegelijkertijd de frituur olie.
Grill het vlees 12-15 minuten en keer het regelmatig om.
Meng intussen yoghurt met knoflook, peterselie, peper, zout.
Bak de friet.
Serveer de spies met de friet, peterseliesaus en de sla met vinaigrette of sla saus.
Rijg de blokjes vlees aan de spiesjes.
Verwarm een grill of grillpan voor en verwarm tegelijkertijd de frituur olie.
Grill het vlees 12-15 minuten en keer het regelmatig om.
Meng intussen yoghurt met knoflook, peterselie, peper, zout.
Bak de friet.
Serveer de spies met de friet, peterseliesaus en de sla met vinaigrette of sla saus.