*In de Cantonese Rice wordt de Cha Siuw in kleine blokjes gesneden.
*Het kan ook dienen als bijgerecht van een groter menu
Recept
« Terug naar recepten
Varkensvlees à la Cantonese (Cha Siuw)
PT30M
Varkensvlees à la Cantonese (Cha Siuw)
Een heerlijk varkensvlees à la cantonese (cha siuw) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensvlees à la Cantonese (Cha Siuw) te bereiden
*Meng de soja saus,hoisin saus,hining,azijn met de 5 spices,Nam Pla ,gember en knoflook
*Marineer de 2 stukken varkenshaas hierin gedurende 2 uur in de koelkast
*Zet de oven aan op 200 graden Celsius
*Zet onder in de oven een schaal met water
*Leg op het rooster de stukken varkenshaas en smeer de bovenkant in met de marinade en laat daar 10 minuten liggen.Dan de stukken vlees omkeren en de bovenkant weer insmeren met marinade en weer 10 minuten laten braden
*Vlees uit de oven halen,onder alu-folie leggen en 10 minuten laten rusten
*Daarna dun snijden en met zure ketimun opdienen of in een Cantonese rijst (ZIE ALDAAR)
*Marineer de 2 stukken varkenshaas hierin gedurende 2 uur in de koelkast
*Zet de oven aan op 200 graden Celsius
*Zet onder in de oven een schaal met water
*Leg op het rooster de stukken varkenshaas en smeer de bovenkant in met de marinade en laat daar 10 minuten liggen.Dan de stukken vlees omkeren en de bovenkant weer insmeren met marinade en weer 10 minuten laten braden
*Vlees uit de oven halen,onder alu-folie leggen en 10 minuten laten rusten
*Daarna dun snijden en met zure ketimun opdienen of in een Cantonese rijst (ZIE ALDAAR)
deuxchapeaux zegt:
Normaal gesproken kan alles in een Aziatische toko gekocht worden.
Jan A:)