KookJij

varkensvlees in portsaus

Een heerlijk varkensvlees in portsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ik zelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe varkensvlees in portsaus te bereiden

bak de kophaasjes gaar in de margarine
haal ze uit de pan
voeg de bloem toe aan het bak vocht
dan de port en de bolion net zo veel bolion zodat er een dikke saus ontstaat
voeg dan de zilveruitjes toe en naar smaak peper en zout voeg ook de cremefrech toe en doe de varkenskophaasjes teug in de pan verhit alles goeg en lkaar is het

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Lijkt me prima smaken. Het uitproberen waard een van de komende weekeinden.