Recept
« Terug naar recepten
varkensvlees in portsaus
PT30M
varkensvlees in portsaus
Een heerlijk varkensvlees in portsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lily strijbosch
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ik zelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe varkensvlees in portsaus te bereiden
bak de kophaasjes gaar in de margarine
haal ze uit de pan
voeg de bloem toe aan het bak vocht
dan de port en de bolion net zo veel bolion zodat er een dikke saus ontstaat
voeg dan de zilveruitjes toe en naar smaak peper en zout voeg ook de cremefrech toe en doe de varkenskophaasjes teug in de pan verhit alles goeg en lkaar is het
haal ze uit de pan
voeg de bloem toe aan het bak vocht
dan de port en de bolion net zo veel bolion zodat er een dikke saus ontstaat
voeg dan de zilveruitjes toe en naar smaak peper en zout voeg ook de cremefrech toe en doe de varkenskophaasjes teug in de pan verhit alles goeg en lkaar is het
Tania zegt: