Recept
« Terug naar recepten
Varkensvlees in Wontons Thaistijl
PT45M
Varkensvlees in Wontons Thaistijl
Wontons is een Aziatisch gerecht dat erg veel lijkt op de Italiaanse ravioli,of de Duitse Maultaschen.Het zijn deegvelletjes gevuld met de en of andere mix van lekker gekruid vlees en/of garnalen.Je kunt ze stomen,koken of frituren.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkensvlees in Wontons Thaistijl te bereiden
*Maak een smeuig mengsel van het vlees met alle kruiden en de eieren.Breng op smaak met peper en zout
*een koffielepel op elk vel en dichtplakken met geklutst ei
*Frituur goed heet laten worden
*Telkens een paar wontons tegelijk frituren (klaar als wonton
mooibruin is geworden)
*Opdienen met Sweet Chili Saus (o.a.van Go Tan)
*een koffielepel op elk vel en dichtplakken met geklutst ei
*Frituur goed heet laten worden
*Telkens een paar wontons tegelijk frituren (klaar als wonton
mooibruin is geworden)
*Opdienen met Sweet Chili Saus (o.a.van Go Tan)
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Het staat een ieder vrij te experimenteren met andere vullingen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Overigens kan het ook met filodeeg.Filodeeg scheurt echter vrij snel en droogt gigantisch snel uit.
Groetjes,JanA:)
fenna zegt:
Zal ik even in de toko kijken bij ons in de stad..! :)