Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische herfstpasta Penne met pompoen
PT35M
Vegetarische herfstpasta Penne met pompoen
Een heerlijk vegetarische herfstpasta penne met pompoen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
nu.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische herfstpasta Penne met pompoen te bereiden
Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de pompoenblokjes met 4 el notenolie en grill ze op een bakplaat ± 20 min. in de oven tot ze gaar zijn maar nog wel stevig. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Maal in de keukenmachine de hazelnoten, rucola, knoflook en geraspte parmezaanse kaas tot een pasta en schenk er de rest van de notenolie en de olijfolie bij.
Breng de pesto op smaak met een beetje zout en peper. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in ruim kokend water met zout en laat de pasta goed uitlekken in een vergiet. Schep de pesto en gegrilde pompoen erdoor en garneer met krullen parmezaanse kaas en blaadjes rucola.
Breng de pesto op smaak met een beetje zout en peper. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in ruim kokend water met zout en laat de pasta goed uitlekken in een vergiet. Schep de pesto en gegrilde pompoen erdoor en garneer met krullen parmezaanse kaas en blaadjes rucola.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Marjon zegt:
martijn zegt:
Jammer, maar gelukkig: smaken verschillen.
Redactie KookJij