Recept
« Terug naar recepten
Vegetarische spaghetti
PT15M
Vegetarische spaghetti
Een heerlijk vegetarische spaghetti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vegetarische spaghetti te bereiden
Kook in een pan de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
Intussen de knoflook pellen en in dunne plakjes snijden.
Knip de peterselie fijn.
Verhit de olie in een steelpan en fruit hierin de knoflookplakjes in 2 minuten glazig.
Voeg de chilipeper toe en fruit ze 3 minuten mee.
Roer er het citroensap door, haal de pan van het vuur, laat het iets afkoelen en schep alles goed door elkaar.
Giet de spaghetti af en schep het olie-knoflookmengsel erdoor.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en verdeel de spaghetti over 4 borden.
Serveren met geraspte kaas.
Intussen de knoflook pellen en in dunne plakjes snijden.
Knip de peterselie fijn.
Verhit de olie in een steelpan en fruit hierin de knoflookplakjes in 2 minuten glazig.
Voeg de chilipeper toe en fruit ze 3 minuten mee.
Roer er het citroensap door, haal de pan van het vuur, laat het iets afkoelen en schep alles goed door elkaar.
Giet de spaghetti af en schep het olie-knoflookmengsel erdoor.
Breng het geheel op smaak met peper en zout en verdeel de spaghetti over 4 borden.
Serveren met geraspte kaas.