Recept
« Terug naar recepten
Venkel - en citroensoep
PT60M
Venkel - en citroensoep
Een heerlijk venkel - en citroensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkel - en citroensoep te bereiden
Stoof de ui aan in de olijfolie. Voeg alle andere groenten toe. Laat kort mee aanstoven. Voeg de groentenbouillon toe en laat 40 min. zachtjes koken. Voeg de melk en het citroensap toe en mix de soep fijn. Laat nog 5 min. doorkoken. Kruid met peper en zout.
Serveer met wat geraspte citroenschil en het fijngehakte venkelgroen.
Serveer met wat geraspte citroenschil en het fijngehakte venkelgroen.