Recept
« Terug naar recepten
Venkel met rode paprika, geblust in Ricard
PT15M
Venkel met rode paprika, geblust in Ricard
Een heerlijk venkel met rode paprika, geblust in ricard recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
De Kersenbloesem
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Venkel met rode paprika, geblust in Ricard te bereiden
Snijd de ui en paprika in grove stukken. Hak de knoflook fijn of persen, en snijd de venkel in kleine stukken.
Fruit de ui in de olijfolie in een (wok)pan. Roerbak de paprika met ui zo'n 2 minuten. Voeg knoflook en venkel toe en roerbak voor nog eens 8 minuten.
Voeg kruiden, peper en zout naar smaak toe en blus af met een scheutje Ricard of Pernod (Anijsdrank) .
Fruit de ui in de olijfolie in een (wok)pan. Roerbak de paprika met ui zo'n 2 minuten. Voeg knoflook en venkel toe en roerbak voor nog eens 8 minuten.
Voeg kruiden, peper en zout naar smaak toe en blus af met een scheutje Ricard of Pernod (Anijsdrank) .