KookJij

Venkel met rode paprika, geblust in Ricard

Een heerlijk venkel met rode paprika, geblust in ricard recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: De Kersenbloesem
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Venkel met rode paprika, geblust in Ricard te bereiden

Snijd de ui en paprika in grove stukken. Hak de knoflook fijn of persen, en snijd de venkel in kleine stukken.
Fruit de ui in de olijfolie in een (wok)pan. Roerbak de paprika met ui zo'n 2 minuten. Voeg knoflook en venkel toe en roerbak voor nog eens 8 minuten.
Voeg kruiden, peper en zout naar smaak toe en blus af met een scheutje Ricard of Pernod (Anijsdrank) .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst