KookJij

venkelsoep met Pernod

Een heerlijk venkelsoep met pernod recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe venkelsoep met Pernod te bereiden

Verhit de olie in een pan met zware bodem. Voeg de sjalot en de venkel toe (inclusief de grote stelen). Laat dit ongeveer 10 minuutjes zachtjes bakken tot alles zacht is.

Voeg de bouillon en de knoflook toe en peper en zout naar smaak. Laat dit 15 minuten sudderen.

Haal de grove stelen venkel er uit en gooi ze weg. Pureer de soep glad.

Zet de soep weer even op het vuur en roer de room en de Pernod erdoor. Schep de soep in kommetjes en garneer met het fijne venkelgroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

luc3

luc3 zegt:
Heel lekker!!!