Recept
« Terug naar recepten
Verborgen boterham
PT10M
Verborgen boterham
Een heerlijk verborgen boterham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique Plat
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
200 kCal energie
50 Gram eiwit
15 Gram vet
35 Gram koolhydraten
50 Gram eiwit
15 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verborgen boterham te bereiden
Snijd de ui in kleine stukjes. Zet een bakpan op het voor en rul het gehakt / tartaar gaar. Voeg de uien toe en bak deze totdat ze lekker bruin zijn. Voeg dan knoflook, zout, peper, paprikapoeder en de ketjap toe en laat alles op een heel laag vuur staan.
Meng nu in een kom de mayonaise met wat van de kruiden, voeg wat water toe en maak hier een sausje van.
Snijd nu de komkommer en witlof in kleine stukjes.
Neem een lage schaal of een heel diep bord. Leg op de bodem de boterham. Leg daarover heen het vlees/ui prutje en daarover heen de komkommer, witlof en wortel. Giet nu de dressing over dit alles heen.
Meng nu in een kom de mayonaise met wat van de kruiden, voeg wat water toe en maak hier een sausje van.
Snijd nu de komkommer en witlof in kleine stukjes.
Neem een lage schaal of een heel diep bord. Leg op de bodem de boterham. Leg daarover heen het vlees/ui prutje en daarover heen de komkommer, witlof en wortel. Giet nu de dressing over dit alles heen.