Recept
« Terug naar recepten
Verfrissende rosbiefsalade
PT20M
Verfrissende rosbiefsalade
Een heerlijk verfrissende rosbiefsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
plusmagazine.knack.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verfrissende rosbiefsalade te bereiden
Kook de tuinbonen in 5 min. gaar en laat afkoelen. Meng in een kom de Griekse dressing olijfolie & citroensap met de touch of summer saladekruiden en laat even staan. Voeg de tuinbonen en radijsjes daar aan toe en laat weer even staan. Schep de radijsjes en tuinbonen op de borden en verdeel de andere ingrediënten er overheen. Maak de mayonaise aan met de vijgenmosterd en verdeel dit gelijkmatig over de salade.