KookJij

Verrine van kreeft met clementines en witloof

Een heerlijk verrine van kreeft met clementines en witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Verrine van kreeft met clementines en witloof te bereiden



Pel de clementine, verwijder de witte pelletjes en snij de partjes in kleine blokjes op een bord. Giet in een vergiet boven een kom en laat uitlekken.
Verwijder het pantser van de kreeft, snij het vlees van staart en scharen in blokjes.
Snij het witloof fijn en meng met het citroensap.
Meng in de kom het clementinesap met de kaas, de cocktailsaus, peper en zout.
Schep 1 koffielepel saus in elk glaasje. Voeg kreeft toe, de clementines en tenslotte het witloof. Werk af met eeen beetje saus en dien fris op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst