Recept
« Terug naar recepten
Verrine van kreeft met clementines en witloof
PT15M
Verrine van kreeft met clementines en witloof
Een heerlijk verrine van kreeft met clementines en witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verrine van kreeft met clementines en witloof te bereiden
Pel de clementine, verwijder de witte pelletjes en snij de partjes in kleine blokjes op een bord. Giet in een vergiet boven een kom en laat uitlekken.
Verwijder het pantser van de kreeft, snij het vlees van staart en scharen in blokjes.
Snij het witloof fijn en meng met het citroensap.
Meng in de kom het clementinesap met de kaas, de cocktailsaus, peper en zout.
Schep 1 koffielepel saus in elk glaasje. Voeg kreeft toe, de clementines en tenslotte het witloof. Werk af met eeen beetje saus en dien fris op.