Recept
« Terug naar recepten
Verscholen vis
PT30M
Verscholen vis
Een heerlijk verscholen vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verscholen vis te bereiden
De vis laten ontdooien. Pangasiusfilet dwars op twee plakjes rauwe ham leggen en bestrooien met een beetje dille. Drie garnalen erop leggen en de rauwe ham dicht vouwen.
De pakketjes vis in een ingevette schaal leggen en hieroverheen de soyasaus sprenkelen. Paprika en tomaat in partjes snijden en verdelen over de schotel. In een 200°C voorverwarmde oven gedurende 20 minuten laten bakken.
De pakketjes vis in een ingevette schaal leggen en hieroverheen de soyasaus sprenkelen. Paprika en tomaat in partjes snijden en verdelen over de schotel. In een 200°C voorverwarmde oven gedurende 20 minuten laten bakken.
marcelle zegt:
wil het zeker een te
proberen, grt.marcelle