Recept
« Terug naar recepten
Verse kaas op een bedje van fruit
PT15M
Verse kaas op een bedje van fruit
Een heerlijk verse kaas op een bedje van fruit recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
195 kCal energie
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
tinne
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse kaas op een bedje van fruit te bereiden
Snij het fruit in kleine stukken. Scheid het eiwit van het eigeel. Bereiding : (enkele uren vooraf, 5 min.)
Klop de eidooiers samen met de suiker in een kom tot een witte massa. Meng met de verse kaas. Klop de eiwitten heel stijf en roer voorzichtig onder de verse kaas. Leg een bedje van fruit in elk glaasje en bedek met de versekaasmousse. Afwerking:
Garneer de glaasjes met stukjes fruit (bv. mango en banaan), muesli, een blaadje munt of speculaaskruimels.
Klop de eidooiers samen met de suiker in een kom tot een witte massa. Meng met de verse kaas. Klop de eiwitten heel stijf en roer voorzichtig onder de verse kaas. Leg een bedje van fruit in elk glaasje en bedek met de versekaasmousse. Afwerking:
Garneer de glaasjes met stukjes fruit (bv. mango en banaan), muesli, een blaadje munt of speculaaskruimels.