Recept
« Terug naar recepten
Versier je ontbijtkoek
PT30M
Versier je ontbijtkoek
Een heerlijk versier je ontbijtkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Versier je ontbijtkoek te bereiden
☻slagroom & slagroomversteviger stijfkloppen
☻ Monchou & basterdsuiker zacht roeren
☻Monchou-mengsel door de slagroom scheppen.
☻ontbijtkoek overlangs in 4 plakken snijden
☻de crème met de bolle kant v.d.lepel tussen de lagen smeren
☻ in alu-folie verpakken en minstens 6 uur in de koelkast laten opstijven
☻ Monchou & basterdsuiker zacht roeren
☻Monchou-mengsel door de slagroom scheppen.
☻ontbijtkoek overlangs in 4 plakken snijden
☻de crème met de bolle kant v.d.lepel tussen de lagen smeren
☻ in alu-folie verpakken en minstens 6 uur in de koelkast laten opstijven
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Dacht dat dit recept al op de site stond...;het is wel een verrassing als men er achter komt waar de crème van gemaakt is.