KookJij

Vierkazenravioli met knoflooksalieboter

Een heerlijk vierkazenravioli met knoflooksalieboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vierkazenravioli met knoflooksalieboter te bereiden

- Breng een pan met ruim water voor de pasta aan de kook.
- Doe de pasta in de pan en kook volgens de gebruiksaanwijzing onder af en toe roeren in ongeveer 4 minuten gaar.
- Verwarm ondertussen de boter in een klein pannetje. Voeg als het gesmolten is de knoflook en salie toe.
- Giet de pasta af. Voeg de gesmolten kruidenboter en olijfolie eraan toe, scheur de basilicumblaadjes erboven in stukjes en schep voorzichtig om met een houten spatel.
- Doe de pasta in een diep bord. Strooi de geraspte kaas erover, en garneer met nog drie kleine blaadjes basilicum.
- Was de tomaat en snijd in schijfjes. Leg deze bij de pasta.

Mijn kookverhaal (L Broers)

Mijn zus moest op tijd eten omdat ze vroeg weg moest. Toen heb ik in een paar minuten een simpele maar toch heerlijke maaltijd voor haar op tafel getoverd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Layla

Layla zegt:
@ Willep:
Bij de Albert Heijn (XL) in het koelvak bij de verse pasta! Ik weet niet of ze het ook in andere supermarkten hebben, daar kom ik niet zo vaak.
willep

willep zegt:
Waar koopje die 4-kazenravioli?