Recept
« Terug naar recepten
Vis in spinazie
PT20M
Vis in spinazie
Een heerlijk vis in spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis in spinazie te bereiden
Breng hele spinaziebladeren aan de kook in water. Mix zout,,peper, mosterdpoeder, tijm en knoflook. Wrijf een portie vis met de mixture in. Snij de tomaat en ui. Leg de spinaziebladeren op een houten ondergrond en leg de ingevreven vis er op. Vouw de spinazie over de vis en rol op tot een pakketje. Leg de rolletjes in een bakpan en bedek ze met tomaat en ui. Deksel op de pan en gedurende 20 minuten laten sudderen. Direct serveren.