Recept
« Terug naar recepten
Vis-kebab
PT45M
Vis-kebab
Een heerlijk vis-kebab recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis-kebab te bereiden
Marineer de vis gedurende een half uur op kamertemperatuur in een marinade van de olie,citroensap,laurierblad en 4 druppels tabascosaus.Schep de marinade een paar keer om,zodat de stukken vlees goed bedekt zijn.Neem de vis uit de marinade en prik de visblokjes aan roosterpennen,afwisselend met plakken komkommer en de olijven.Rooster ze 10 min.op de bbq,al draaiend en ze steeds bestrijken met de marinade.