Recept
« Terug naar recepten
Sausje koud met olijven voor bij de vis.
PT10M
Sausje koud met olijven voor bij de vis.
Een heerlijk sausje koud met olijven voor bij de vis. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje koud met olijven voor bij de vis. te bereiden
Olijven zeer fijn hakken.
Look zeer fijn hakken.
Peterselie zeer fijn hakken of snipperen.
Voeg deze ingrediënten met de boven vermelde ingrediënten en meng deze zeer goed.
Serveer zeer fris met opgebakken vis.
Look zeer fijn hakken.
Peterselie zeer fijn hakken of snipperen.
Voeg deze ingrediënten met de boven vermelde ingrediënten en meng deze zeer goed.
Serveer zeer fris met opgebakken vis.