Recept
« Terug naar recepten
Vis met aardappel en champigons
PT20M
Vis met aardappel en champigons
Een heerlijke, verrassende ovenschotel, echt een aanrader!
Recept van:
Ingrid Lauwaerts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met aardappel en champigons te bereiden
Kook de in blokjes gesneden patatjes 8 min. Giet af en zet ze langskant.
Doe de boter in de pan en bak de ajuin eventjes en voeg op het laatst de champignons toe , laat dit kort stoven. Neem de ovenschotel en leg er de kabeljauwfilet in kruid met p en z besprenkel met wat citroensap. Doe de champignons en ajuin erop en giet er een mengsel van room, bieslook en de helft van gemalen kaas over. Doe de patatjes erop, kruid nog eens en doe de rest van kaas en bieslook erover. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven 200°c 45 min. SMAKELIJK !
Doe de boter in de pan en bak de ajuin eventjes en voeg op het laatst de champignons toe , laat dit kort stoven. Neem de ovenschotel en leg er de kabeljauwfilet in kruid met p en z besprenkel met wat citroensap. Doe de champignons en ajuin erop en giet er een mengsel van room, bieslook en de helft van gemalen kaas over. Doe de patatjes erop, kruid nog eens en doe de rest van kaas en bieslook erover. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven 200°c 45 min. SMAKELIJK !
Gert zegt: