UITSEVEREN:
Meng de sla met de kruiden door de luchtige dressing en verdeel dat over de bordjes/Leg aan elke zijde 6 1/2 partjes sinaasappel en op de salade de vis.
Flink peper uit de molen en het zout mag een ieder zelf doen.
Recept
« Terug naar recepten
Vis met Salade Citronné
PT15M
Vis met Salade Citronné
Een heerlijk vis met salade citronné recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis met Salade Citronné te bereiden
*Snij van een sinaasappel de schil zo dik af dat het vrucht-
vlees bloot ligt en zo tussen de vliezen weggesneden kan worden.Vang het sap op en halveer 12 partjes.
*Klop de eetlepels sinaasappel sap en limoensap met de mosterd en olie tot een mollige sla dressing
*Hak de kruiden en de rucula grof en meng
*Bak de vis ( begin op de huidkant als die er is) 5 minuten aan de ene zijde en 3 -4 minuten aan de andere zijde.
Bij ons is dat gaar genoeg,maar dat is een kwestie van smaak
vlees bloot ligt en zo tussen de vliezen weggesneden kan worden.Vang het sap op en halveer 12 partjes.
*Klop de eetlepels sinaasappel sap en limoensap met de mosterd en olie tot een mollige sla dressing
*Hak de kruiden en de rucula grof en meng
*Bak de vis ( begin op de huidkant als die er is) 5 minuten aan de ene zijde en 3 -4 minuten aan de andere zijde.
Bij ons is dat gaar genoeg,maar dat is een kwestie van smaak
fokke123 zegt:
komt in favorieten