Recept
« Terug naar recepten
Visballetjes uit argentinië
PT45M
Visballetjes uit argentinië
Een heerlijk visballetjes uit argentinië recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visballetjes uit argentinië te bereiden
Breng het water aan het pruttelen en voeg 1/2 theelepel zout en de visfilets toe. Kook ze zachtjes 8 minuten of tot de vis gaar is. Haal de vis eruit met een schuimspaan en dep ze droog met papieren servet- jes. Schilfer de vis fijn met een vork en doe het in een kom. Week het brood 5 minuten in de melk. Knijp de melk eruit en kruimel het brood in de kom. Voeg de eieren, tomatenpuree, de rest van het zout en peper erbij en meng alles goed. Maak balletjes ter grootte van een walnoot van het mengsel en rol ze door het broodkruim of paneermeel. Maak de olie heet in een koekepan en bak de visballetjes aan alle kanten goudbruin. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze uitlekken op papieren servetjes. Serveer ze meteen.