Recept
« Terug naar recepten
Viscocktail
PT25M
Viscocktail
Een heerlijk viscocktail recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Viscocktail te bereiden
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle glazen afwisselend een laagje tomaat, een laagje garnalen, wat dressing, courgetteblokjes, zalmstukjes etc. De laatste laag bestaat uit dressing. Garneer de cocktail met een peterselieblaadje.
Suggestie:
Serveersuggestie: Eet er warme toast bij.
Variatie:
Vervang de garnalen door zeevruchtencocktail (Vismarine
of vers).
Leg op de bodem van 4 hoge, niet te smalle glazen afwisselend een laagje tomaat, een laagje garnalen, wat dressing, courgetteblokjes, zalmstukjes etc. De laatste laag bestaat uit dressing. Garneer de cocktail met een peterselieblaadje.
Suggestie:
Serveersuggestie: Eet er warme toast bij.
Variatie:
Vervang de garnalen door zeevruchtencocktail (Vismarine
of vers).