Recept
« Terug naar recepten
Viscurry
PT20M
Viscurry
Een heerlijk viscurry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
514 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Viscurry te bereiden
1. Laat de spinazie ontdooien. Maak de courgette schoon en snij in plakjes. Rasp de citroenschil en pers de citroen. Spoel de vis en dep goed droog. Snij hem in grote stukken.
2. Verwarm de bouillon met de kokosmelk. Kook de rijst in gezouten water gaar. Doe de spinazie, courgette, citroenrasp, groene peper en een snuifje kurkuma bij de kokosmelkbouillon. Laat 8 minuten garen. Doe er de stukken vis bij en laat ze in ongeveer 6 minuten in de curry gaar worden. Breng op smaak met zout en citroensap. Serveer met de rijst.
2. Verwarm de bouillon met de kokosmelk. Kook de rijst in gezouten water gaar. Doe de spinazie, courgette, citroenrasp, groene peper en een snuifje kurkuma bij de kokosmelkbouillon. Laat 8 minuten garen. Doe er de stukken vis bij en laat ze in ongeveer 6 minuten in de curry gaar worden. Breng op smaak met zout en citroensap. Serveer met de rijst.