Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met kruiden
PT15M
Visfilets met kruiden
Een heerlijk visfilets met kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met kruiden te bereiden
De visfilets in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen. Bieslook fijn knippen. Basilicum en salie fijn hakken. Ui en knoflook snipperen. Witte wijn, bouillon, room, peper, zout, ui en knoflook in een pan aan de kook brengen.
De visfilets ongeveer 6 minuten in de bouillon laten trekken. De maïzena breken in water en door het geheel roeren, de gehakte kruiden toevoegen, alles goed mengen, op smaak brengen met peper en zout. Dien op met rijst.
De visfilets ongeveer 6 minuten in de bouillon laten trekken. De maïzena breken in water en door het geheel roeren, de gehakte kruiden toevoegen, alles goed mengen, op smaak brengen met peper en zout. Dien op met rijst.