KookJij

Visfilets met mierikswortel

Een heerlijk visfilets met mierikswortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visfilets met mierikswortel te bereiden

Besprenkel de vis met citroensap, leg ze naast elkaar in een beboterde ovenschotel. Meng ketchup en mierikswortel en bestrijk de vis hiermee, leg er een klontje boter op, de in ringen gesneden ui en reepjes augurk. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 15 minuten. Dien op met wilde rijst.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Gebruik koolvishaasjes, kabeljauw of pangasius.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Sorry, van mijn blad gevallen. Ik zal het ASAP herstellen.
Piet

Piet zegt:
Waar is de mierikswortel in het recept ??