Gebruik koolvishaasjes, kabeljauw of pangasius.
Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met mierikswortel
PT30M
Visfilets met mierikswortel
Een heerlijk visfilets met mierikswortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met mierikswortel te bereiden
Besprenkel de vis met citroensap, leg ze naast elkaar in een beboterde ovenschotel. Meng ketchup en mierikswortel en bestrijk de vis hiermee, leg er een klontje boter op, de in ringen gesneden ui en reepjes augurk. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 15 minuten. Dien op met wilde rijst.
Jeannine Van Immerseel zegt: