Recept
« Terug naar recepten
Visfilets met tomaten en koriander
PT30M
Visfilets met tomaten en koriander
Een heerlijk visfilets met tomaten en koriander recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visfilets met tomaten en koriander te bereiden
Verhit de olie met boter en fruit hierin de ui ringen glazig, voeg de helft van de koriander toe, fijngehakte look, chilipoeder, geraspte gember en de kerrie, meng het geheel. Leg de visfilets op het uimengsel, voeg de ontvelde en ontpitte tomatenblokjes toe samen met het water. Laat het geheel onder deksel 10 minuten stoven.
Dien de vis op, besprenkel met limoensap, garneer met koriander en limoenpartjes.
Dien de vis op, besprenkel met limoensap, garneer met koriander en limoenpartjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
securityangel zegt:
tommeke zegt:
Groetjes en een fijn weekend, Jeannine alias Tommeke;)
securityangel zegt:
tommeke zegt: