Recept
« Terug naar recepten
Vislasagne
PT50M
Vislasagne
Een heerlijk vislasagne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vislasagne te bereiden
Ontdooi de spinazie en laat deze goed uitlekken. Snijd de vis in stukken zodat ze niet groter zijn dan de breedte van de lasagneblaadjes en bestrijk ze met groene pesto. Breng de goed uitgelekte spinazie op smaak met zout, peper, de gesnipperde knoflook en vermeng met 2/3 van de kaas. Voeg de inhoud van een zakje bechamel-mix al roerend toe aan een halve liter koude melk. Verwarm het mengsel al roerend tot het kookpunt. Gedurende twee minuutje doorkoken. Bouw de lasagne op in een beboterde ovenschotel. Na ieder laagje lasagneblaadjes een juslepel van de bechamelsaus uitstrijken over de lasagneblaadjes.
bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, spinaziemengsel, bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, vis, bechamelsaus en eindig met lasagne. Giet de overgebleven bechamelsaus over de lasagne. Strooi de kaas erover en gaar 30 minuten in een voorgewarmde oven van 200°
bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, spinaziemengsel, bechamelsaus, twee lasagneblaadjes, bechamelsaus, vis, bechamelsaus en eindig met lasagne. Giet de overgebleven bechamelsaus over de lasagne. Strooi de kaas erover en gaar 30 minuten in een voorgewarmde oven van 200°
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Andrea zegt:
Tania zegt:
Breuk zegt:
j.janssen zegt:
Tania zegt:
Bovenstaande informatie is te lezen op site welke wordt draaiende gehouden door het departement Levensmiddelentechnologie van Wageningen Universiteit en een team van internationale studenten die in Wageningen Levensmiddelentechnologie of Voedselveiligheid studeren.
Dus gewoon lekker een keer de vislasagne eten!
:);):):):)
wimpie zegt:
Judy gewoon doen!! en laat de mensen maar lu.... ! ;):p:D:)
Tania zegt:
Bobby zegt:
Dit recept heb ik afgelopen vrijdag gemaakt en het smaakte erg goed. Zelf hou ik wel van pittig eten, dus heb ik er een rode peper doorheen gedaan.
Het recept had ik niet helemaal goed gelezen. Ik kwam er namelijk op het laatst moment achter dat de spinazie en de bechamelsaus niet door elkaar heen moeten :-)
Maar desondanks was het erg lekker!