Recept
« Terug naar recepten
Visragout met champignons en kreeftensaus
PT30M
Visragout met champignons en kreeftensaus
Een heerlijk visragout met champignons en kreeftensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visragout met champignons en kreeftensaus te bereiden
Ui snipperen en in olie fruitten.
Halveer de champignons en bak deze kort mee, afblussen met de wijn.
Een paar minuten stoven, soep en creme fraiche doorroeren.
Op smaak brengen met citroensap, zout, peper, en drank.
Snij de zalm en kabeljauw in niet te kleine blokjes en doe deze bij de saus. Laat dit tegen de kook aan in 2-3 minuten gaar worden en roer zo min mogelijk. Schep de garnalen erdoor en bind de saus indien nodig.
Lekker met rijst en peultjes
Halveer de champignons en bak deze kort mee, afblussen met de wijn.
Een paar minuten stoven, soep en creme fraiche doorroeren.
Op smaak brengen met citroensap, zout, peper, en drank.
Snij de zalm en kabeljauw in niet te kleine blokjes en doe deze bij de saus. Laat dit tegen de kook aan in 2-3 minuten gaar worden en roer zo min mogelijk. Schep de garnalen erdoor en bind de saus indien nodig.
Lekker met rijst en peultjes