Recept
« Terug naar recepten
Vissalade 'Madrid'
PT10M
Vissalade 'Madrid'
Een heerlijk vissalade 'madrid' recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lola broos
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissalade 'Madrid' te bereiden
Verwijder het vel en de graten van de haringen en snijd er stukken van. Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snij er parten van. Maak dunne plakjes van de gewassen champignons. Snijd de augurken ook in plakken en schep er de rest van de ingrediënten door. Maak de saus van mayonaise met azijn, room en kruiden en schep het door de salade. Laat het afgedekt 15 minuten in de koelkast intrekken. Leg intussen de gewassen en uitgelekte slabladeren op een platte schaal en schep de salade erop. Garneer met olijven. Meteen opdienen.