Recept
« Terug naar recepten
Visschotel met prei en kees
PT30M
Visschotel met prei en kees
Lekker met aardappelpuree of rijst.
Recept van:
Keesmakers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
360 kCal energie
35 Gram eiwit
19 Gram vet
10 Gram koolhydraten
35 Gram eiwit
19 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
keesmakers
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visschotel met prei en kees te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Snijd de prei in ringen en was deze goed. Verhit de olie in een pan en bak hierin de prei met de kerriepoeder.
Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de prei over de bodem.
Breng de kabeljauw op smaak met peper, zout en citroensap. Leg de vis op de prei. Meng door de
overige prei de crème fraîche en verdeel deze over de vis.
Strooi kees eroverheen en zet de vis ongeveer 15 minuten in de oven.Hoe wordt het recept bereidt?
Erwin Elens zegt: