Recept
« Terug naar recepten
Visschotel met rosti
PT0M
Visschotel met rosti
Een heerlijk visschotel met rosti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miranda groeneweg
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
580 kCal energie
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visschotel met rosti te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 C. Kook de broccoliroosjes in 5 minuten in ruim kokend water beetgaar en laat het daarna in een vergiet uitlekken. Vet een lage ovenschaal in met olijfolie. bestrooi de vis met peper en zout en leg deze in de ovenschaal, hieroverheen de broccoliroosjes.
Klop in een kom de slagroom stijf, spatel de chillipoeder, italiaanse kruiden,geperste knoflook, mayonaise en de helft van de kaas erdoor heen.Doe de helft van dit mengsel over de broccoli. De andere helft meng je door de rosti. De rosti in de ovenschaal en bestrooien met de resterende kaas. bak de schotel in ca 30 minuten goudbruin en gaar.
Klop in een kom de slagroom stijf, spatel de chillipoeder, italiaanse kruiden,geperste knoflook, mayonaise en de helft van de kaas erdoor heen.Doe de helft van dit mengsel over de broccoli. De andere helft meng je door de rosti. De rosti in de ovenschaal en bestrooien met de resterende kaas. bak de schotel in ca 30 minuten goudbruin en gaar.