Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2010
Recept
« Terug naar recepten
Visserspotje
PT20M
Visserspotje
Een heerlijk visserspotje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visserspotje te bereiden
Snij de doornhaai in twee gelijke stukken en kruid af naar smaak en bak even aan in een beetje boter.
De fijn gesneden groenten evenzeer gekruid in de potjes een beetje olijfolie en witte wijn toevoegen.
Voeg de vis en scampi's toe nog een beetje dille en de kaas.
Dek af en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende een 20 tal min.
De fijn gesneden groenten evenzeer gekruid in de potjes een beetje olijfolie en witte wijn toevoegen.
Voeg de vis en scampi's toe nog een beetje dille en de kaas.
Dek af en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende een 20 tal min.