KookJij

Visserspotje

Een heerlijk visserspotje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visserspotje te bereiden

Snij de doornhaai in twee gelijke stukken en kruid af naar smaak en bak even aan in een beetje boter.
De fijn gesneden groenten evenzeer gekruid in de potjes een beetje olijfolie en witte wijn toevoegen.
Voeg de vis en scampi's toe nog een beetje dille en de kaas.
Dek af en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende een 20 tal min.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2010

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst