Recept
« Terug naar recepten
Vissoep (eenvoudig)
PT20M
Vissoep (eenvoudig)
Een heerlijk vissoep (eenvoudig) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep (eenvoudig) te bereiden
De koolvisfilet pocheren in de groentenbouillon met het gesnipperde worteltje. Als de vis gaar is uit de bouillon halen en in stukjes snijden. De gezeefde tomatensaus, knoflook en de basilicum toevoegen.
De aardappelzetmeel aanmaken met een beetje koud water en toevoegen aan de kokende soep. 30 seconden door laten koken en dan het vuur uitzetten en de soep een beetje af laten koelen.
De aardappelzetmeel aanmaken met een beetje koud water en toevoegen aan de kokende soep. 30 seconden door laten koken en dan het vuur uitzetten en de soep een beetje af laten koelen.