KookJij

Vissoep met graantjes

Een heerlijk vissoep met graantjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep met graantjes te bereiden

1. Verdeel de vis in stukken. Snipper de ui. Snijd de wortelen in stukjes en de lente-ui in ringetjes. Verdeel de broccoli in roosjes.
2. Fruit de ui in de olie. Doe er de wortelen, broccoli en lente-ui bij en roerbak even. Blus met de visfond en breng aan de kook.
3. Zet het vuur zachter en doe er de vis bij. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje pocheren.
4. Kook ondertussen de graantjes 10 minuten in gezouten water.
5. Doe de room bij de soep en breng op smaak met peper en zout. Bind de soep met het maïszetmeel, opgelost in een beetje water. Serveer met de graantjes. Garneer met de bladpeterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst