Recept
« Terug naar recepten
Vissoep met rivierkreeftjes
PT15M
Vissoep met rivierkreeftjes
Een heerlijk vissoep met rivierkreeftjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
AH recept ( aangepast)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep met rivierkreeftjes te bereiden
Pel de knoflook. In een soeppan olie verwarmen en de knoflook erboven uitpersen. Laat de knoflook 1 minuut fruiten. Voeg de wijn en de visbouillon toe en laat zachten koken. Na 5 minuten de slagroom door de soep roeren. Goed mengen! Voeg de rivierkreeftjes toe en laat alles nog even meewarmen. Soep met zout, peper en chilipeper op smaak brengen.
jasmien zegt:
De rivierkreeftjes er zeker pas op het einde bijdoen, anders worden ze precies rubber. Ik heb deze gepresenteerd met een bladerdeeg laagje over de kommetjes, zag er heel mooi uit en superlekker.