OPDIENEN:Op voorverwarmde borden de gamba's en mosselen verdelen.De soep met vis er over heen lepelen en afversieren met peterselie en grofgehakte vers geroosterde amandelen.
Geef hier bij vers bruin brood met roomboter.
Recept
« Terug naar recepten
Vissoep met Tomaten op z'n Spaans
PT60M
Vissoep met Tomaten op z'n Spaans
Een heerlijk vissoep met tomaten op z'n spaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep met Tomaten op z'n Spaans te bereiden
*gamba's en mosselen warm wegzetten
*De olie verhitten in de grote pan en de uien (en knoflook) daarin aanfruiten tot de uien glazig zijn.Dan er bij doen de wijn,cognac,visfond,tomaten uit blikmet vocht,tomaten-concentraat,visbouillontablet.
*Dit geheel langzaam aan de kook brengen en an de blokjes vis er bij doen en 5 minuten laten sudderen en op smaak brengen met veel cayenne peper en wat zout
*De olie verhitten in de grote pan en de uien (en knoflook) daarin aanfruiten tot de uien glazig zijn.Dan er bij doen de wijn,cognac,visfond,tomaten uit blikmet vocht,tomaten-concentraat,visbouillontablet.
*Dit geheel langzaam aan de kook brengen en an de blokjes vis er bij doen en 5 minuten laten sudderen en op smaak brengen met veel cayenne peper en wat zout
joop van rij zegt: