KookJij

Vissoep met Tomaten op z'n Spaans

Een heerlijk vissoep met tomaten op z'n spaans recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep met Tomaten op z'n Spaans te bereiden

*gamba's en mosselen warm wegzetten
*De olie verhitten in de grote pan en de uien (en knoflook) daarin aanfruiten tot de uien glazig zijn.Dan er bij doen de wijn,cognac,visfond,tomaten uit blikmet vocht,tomaten-concentraat,visbouillontablet.
*Dit geheel langzaam aan de kook brengen en an de blokjes vis er bij doen en 5 minuten laten sudderen en op smaak brengen met veel cayenne peper en wat zout

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:Op voorverwarmde borden de gamba's en mosselen verdelen.De soep met vis er over heen lepelen en afversieren met peterselie en grofgehakte vers geroosterde amandelen.
Geef hier bij vers bruin brood met roomboter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop van rij

joop van rij zegt:
Heerlijke soep ,wel een beetje veel olijfolie grs