Recept
« Terug naar recepten
Vissoep
PT30M
Vissoep
Een heerlijk vissoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
490 kCal energie
30 Gram eiwit
10 Gram vet
65 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
10 Gram vet
65 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 6 2012
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep te bereiden
Verhit de olie in een soeppan en fruit de peen en prei 5 minuten.
Snijd de aardappel in blokjes en voeg samen met de bouillon, pastasaus en helft van de kabeljauw toe.
Breng aan de kook en laat 15 minuten op laag vuur koken.
Neem de pan van het vuur en pureer met de staafmixer.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de pan terug op het vuur.
Snijd de rest van de kabeljauw in stukken en voeg toe.
Breng de soep aan de kook en laat 10 minuten op laag vuur koken totdat de kabeljauw gaar is.
Verdeel de soep over 4 kommen en serveer met het stokbrood.
Lekker met fijngesneden verse peterselie.
Snijd de aardappel in blokjes en voeg samen met de bouillon, pastasaus en helft van de kabeljauw toe.
Breng aan de kook en laat 15 minuten op laag vuur koken.
Neem de pan van het vuur en pureer met de staafmixer.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de pan terug op het vuur.
Snijd de rest van de kabeljauw in stukken en voeg toe.
Breng de soep aan de kook en laat 10 minuten op laag vuur koken totdat de kabeljauw gaar is.
Verdeel de soep over 4 kommen en serveer met het stokbrood.
Lekker met fijngesneden verse peterselie.